Losse tarieven

Naast een voordelig lespakket kun je ook altijd losse lessen kopen. Losse lessen worden bij ons per les afbetaald en hiermee heb je het voordeel dat je vrij bent om te gaan en te staan. Je zit nergens aan vast, de kosten van je rijopleiding worden verspreid waardoor deze zijn te overzien.

Proefles van 90 minuten          GRATIS bij afname van een reguliere pakket

Tijdens deze vrijblijvende intakeles maak je kennis met de instructeur, de lesauto, het verkeer en krijg je direct inzicht in je rijvaardigheden. Tevens krijgt de instructeur een indruk van jouw kennis, vaardigheden, houding en leervermogen, waardoor hij jou een goed advies kan geven over de aanpak en het vervolg van jouw rijopleiding. Hierna kun jij zelf bepalen of je verder gaat met de rijopleiding en wanneer!

Losse les van 60 minuten

Losse lessen dienen bij aanvang van de rijles vooraf afzonderlijk te worden afbetaald. Kies je voor een losse les dan kies je voor flexibiliteit. Losse lessen zijn interessant als je in het verleden al wat rijervaring hebt opgedaan of als je de kosten van je rijopleiding wilt verspreiden in kleine bedragen. Natuurlijk kun je de losse lessen ook gebruiken voor een opfriscursus, om bijvoorbeeld nog even het parkeren te oefenen.

€ 60,-
€ 50,-
Tussentijdse toets (T.T.T.)

De tussentijdse toets is een rijtest die verloopt als een echt examen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rijexamen; het kan je helpen om eventuele nervositeit weg te nemen. Een examinator van het CBR beoordeelt je rijvaardigheid. Tijdens de toets worden alle examenonderdelen onder de loep genomen en getoetst volgens de officiële exameneisen. Je instructeur rijdt mee. De toets duurt even lang als een rijexamen. Na afloop van de toets krijg je een advies over de examenonderdelen waaraan je nog extra aandacht moet besteden. Als je de bijzondere manoeuvres in de toets goed uitvoert, krijg je vrijstelling voor dit onderdeel tijdens het eerstvolgend examen. De praktijk wijst uit dat een tussentijdse toets je kans op slagen aanmerkelijk vergroot. Doen dus!

€ 215,-
Praktijkexamen

Om het praktijkexamen te mogen doen moet je eerst in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat. Het praktijkexamen duurt 55 minuten. Hiervan is een kwartier beschikbaar voor een introductie en voor de toelichting op de uitslag achteraf. Je kunt je instructeur vragen om mee te rijden en bij het eindgesprek aanwezig te zijn. Dan leer je des te meer van het examen.

Nader onderzoek rijvaardigheid (BNOR)

Als je binnen vijf jaar vier keer gezakt bent voor jouw praktijkexamen, neem je de volgende keer deel aan een nader onderzoek rijvaardigheid. Het nader onderzoek rijvaardigheid is een bijzonder examen. De examinators die dit examen afnemen maken de examenomstandigheden zo gunstig mogelijk voor je. Zo is er meer tijd beschikbaar en is er meer persoonlijke begeleiding. Het nader onderzoek rijvaardigheid is niet gemakkelijker dan de eerste vier examens. De eisen voor het verstrekken van een rijbewijs liggen nameljk in de wet vast en gelden voor zowel de praktijkexamens als nader onderzoeken.

€ 275,-
€ 310,-

Prijzen zijn onder voorbehoud en inclusief BTW.